Och nu blir det reklam…

25 oktober 2013 § 5 kommentarer

Jag rekommenderar Nära som är bildgruppen PhotoNaturas andra gemensamma bok. I den bjuder 38 seriösa och meriterade naturfotografer på några av sina bästa bilder, vilket har resulterat i en intressant blandning av bildstilar och motiv. Titeln Nära avslöjar bokens gemensamma nämnare. Alla bilderna är tagna i fotografernas hemmamarker i södra Sverige. Boken slår ett slag för den närproducerade naturbilden och speglar den mångfald av motiv och fotografiska möjligheter som finns på nära håll. Utöver det rika bildmaterialet innehåller boken fem kapitel där några av bildgruppens medlemmar diskuterar naturfotografins villkor och möjligheter. I ett av dessa kapitel får man följa två av medlemmarnas fotografiska resa sedan PhotoNatura bildades för 25 år sedan. Med utgivningen av Nära vill PhotoNatura även uppmärksamma att bildgruppen fyller ”ett kvarts sekel”.

Klicka på bannern till höger och läs mer om Nära på PhotoNaturas hemsida där du även kan beställa boken. Du kan också tjuvtitta i boken.  Jag är stolt och glad över att deltaga i boken med flera bilder och i en artikel där jag och Stefan Hage diskuterar fågelfotografering.

Jag hoppas också att vi ses i Vårgårda nästa helg, där PN har ett bås och en utställning med bilder ur boken. Dessutom kommer jag att ha en egen utställning. 🙂

 

Taggad:

§ 5 svar till Och nu blir det reklam…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Och nu blir det reklam…Jukkas Blogg.

Meta

%d bloggare gillar detta: